Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Barnas svømmeskole

Barnas svømmeskole (BS) er et tilbud til barn som har fyllt 6 år eller fyller 6 samme året. Her skal de lære alt fra vanntilvenning til riktig svømmeteknikk.
Det finnes 3 nivåer på BS .
 
Nybegynner:  Barna lærer å venne seg til vannet, dykke, flyte på mage og rygg, og andre enkle teknikker.
 
Videregående:  På dette kurset blir det mere fokusert på svømming, og de flestekan nå på en eller annen måte svømme etter etter dette kursest.
 
Videregående kurs 2:  Nå klarer alle barna å svømme, og det blir mer finpussing av teknikk. Og på dette kurset, forberedes barna til å begynne med svømming i svømmegruppa.''
 
Noen barn er allerede trygge i vannet og rykker raskt opp til neste kurs, men andre trenger mer trening og anbefales flere kurs på samme nivå føre Vgs kurs kan anbefales.
Det man legger vekt på, er at barnet skal føle seg trygg, føre de flyttes over på neste kurs.

Av instruktører på Barnas Svømmeskole, blir Sarpsborg Svømmegruppas egnes svømmere benyttet. De er utdannet innen Norges Svømmeforbund og har gode kvalifikasjoner når det gjelder å se hvor barna ligger i forhold til svømmeferdigheter.
 
Sarpsborg svømmegruppe har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på sine kurs, og derfor er vi populære i svømmeopplæring.
Siden media har hatt endel fokus på svømminopplæring blandt barn de siste årene, har Sarprborg Svømmegruppe måtte doblet tilbudet med svømmekurs de siste 2 årene.
I løpet av ett år, har ca 192 barn vært i svømmeopplæring.
 
.
 
Svømming er en flott sport, men det er i tillegg viktig å lære seg å svømme selv om man ikke har planer om å satse på dette videre.
 
Sarpsborg Svømmegruppe ønsker at alle skal få ett tilbud som passer den enkelte!!


Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her
Motta nyheter rett i eposten!
Din epost: