Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Parkkjøring på twin-tip ski og snowboard
Det blir mer og mer populært blant ungdom å kjøre i alpinparker. Alpinanleggene bygger flotte hopp i mange størrelser og fasonger og setter opp railer (rør eller stenger man kan kjøre på) og banks (bokser) man kan kjøre på. Dette innbyr til å gjøre en masse triks, fra helt enkle til de mest halsbrekkende. Dette er morsomt for alle aldre og alle ferdighetsnivåer og det gir god trening av teknikk, ko-ordinering, spenst, utholdenhet og ikke minst både mestringsevne og mental trening.

Frisportgruppa vil ha faste treningskvelder i Kjerringåsen.  Medlemmer får rabatt på sesongkort.  Vi vil også samarbeide om design av parken slik at den passer våre behov.  Vi vil arrangere konkurranser med mye moro, musikk mm i Kjerringåsen. Kanskje også en og annen fellestur til Kongsberg eller Tryvann som har store og flotte parker.  For de som ønsker mer trening av teknikk, har vi inngått samarbeid med Nedre Glomma Turn, slik at vi vil ha faste dager der vi tilrettelegger for trening av teknikk og koordinasjon slik at utøverne er bedre forberedt til å utføre triks på snø.  Dette er også fin trening i perioder vi ikke har snø i Kjerringåsen.

En av sesongens høydepunkter er MegaPark på Hafjell i Mars.  Dette er en 4 dagers treningsleir spesielt for twin-tip ski.  Her kan man lære mye både hopp og rail triks av våre beste og mest kjente utøvere.  Se link til MegaPark.    


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Kjøp NorgesRabatt kortet

Kjøp Norges Rabatt kortet av SIL FriSport.  Kr 250 pr år.  Spar penger og støtt idretten.  Se mer info under Dokumenter.

Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her