Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Nå blir det parkourpark i Sarpsborg 20.12.2017
Skrevet av: Gudbrand Rødsrud
SIL FriSport har fått en flott julepresang av Sparebankstiftelsen DnB. Vi har fått 300 000 til å bygge parkourpark. Den offisielle overrekkelsen ble foretatt 20 Des i DnB sine nye lokaler i Sarpsborg.

Siste trening på Kruseløkka skole før jul var 20 Des.  Til venstre deler av 7-12 års gruppa til høyre noen fra 13-18 års gruppa sammen med parkourtrener Dominik Cieszynski. De var strålende fornøyd med at det skal bli parkourpark. 

Planen er å bygge parken i Glengshølen der det transportable parkourstativet har stått. Når og hvis det blir aktivitestpark i dumpa ved stadion, kan vi flytte det dit.  Vi vil prøve å starte like over påske, så parken står klar til bruk allerede i våres.  Da vil vi trenge litt hjelp fra foreldre og utøvere. 

Vi ønsker alle en god juleferie og velkommen tilbake til parkourtreninger som starter igjen onsdag 17. Januar på Kruseløkka ungdomsskole kl 17 for 7-12 år og kl 19 for 13-18. 


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Kjøp NorgesRabatt kortet

Kjøp Norges Rabatt kortet av SIL FriSport.  Kr 250 pr år.  Spar penger og støtt idretten.  Se mer info under Dokumenter.

Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her