Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Hvem kan bli medlem og hva koster det
Her får du en en kort forklaring på hva det koster og hvem som skal bli medlem. Under samme fane finner du også direkte link til Min Idrett som er NIF's portal for hvert medlem. Her kan du melde deg inn og administrere dine medlemskap. Du finner også en bruksanvsining, trinn for trinn, hvordan du skal gå frem for å melde deg inn.
Alle som ønsker å være aktive med enten parkour, skateboard, twintipski, inline skøyter eller snowboard kan melde seg inn som aktive medlemmer.  Da er medlemsavgiften kr 500,- for medlemskap i SIL pr kalenderår.  I tillegg kommer treningsavgifter.  For skateboard, twintipski, inline skøyter og snowboard  er treningsavgiften kr 200,- pr år.  For parkour kjøper man klippekort og det koster opp til kr 70,- pr trening, avhengig av hvor mange klipp man kjøper.  Hvis du ønsker å være passivt medlem, f.eks. foreldre som vil være med å støtte foreningen, delta på generalforsamling og kanskje vil være med på ski og få rabatt på sensongkort i Kjerringåsen er det ingen treningsavgift.  Vi har lagt oss på en så lav treningsavgift, og lar heller de aktive betale for de enkelte aktivitetene de vil være med på.  Dette blir da f.eks. heiskort, treningsavgifter i turnhall, kursavgift for diverse skatekurs, dekke kostnadene for turer som f.eks. til MegaPark i Hafjell, dagsturer til Kongsberg. parkour workshops osv.

Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Kjøp NorgesRabatt kortet

Kjøp Norges Rabatt kortet av SIL FriSport.  Kr 250 pr år.  Spar penger og støtt idretten.  Se mer info under Dokumenter.

Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her