Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Parkourtreninger 2016 18.05.2016
Skrevet av: Gudbrand Rødsrud
Vi starter parkourtreninger denne uken og holder på ut September med unntak av fellesferien i Juli. Barn 8-12: Tirsdager 1700-1830 UT prosjekt (13-19): Tirsdager 1900-2000 GRATIS. For ungdom som er utrent og har lyst til å prøve seg. Ungdom 13-18: Torsdager 1700-1830 Voksne 18+: Torsdager 1900-2030

Alle parkourtreningene foregår i Glengshølen, i parkourparken SIL FriSport har satt opp der.  Ved evt regnvær, kan vi ikke svinge oss i rørstativet, men gjøre andre øvelser. 

UT treningen er beregnet for ungdom som ikke har prøvd parkour og som har lyst til å teste ut om dette er noe for meg.  Her blir det lett trening, ikke så vanskelige momenter og sosialt.  Dette er GRATIS fordi vi har fått dekket trenerkostnadene fra Østfold Idrettskrets.  SIL FriSport holder utstyr. 

Betaling - 2 muligheter

1. For medlemmer av SIL FriSport er det halv pris på treningsavgift når man kjøper sesongkort. Da må man melde seg inn som medlem via MinIdrett   https://minidrett.nif.no/ .  Det ligger instruks på hjemmesiden til SIL FriSport https://minidrett.nif.no/ under fanen Bli Medlem og valget Hvordan melde seg inn.  Du vil da få¨tilsendt krav om medlemskontingent på kr 500,- og treningsavgift for hele sesongen for Parkour på kr 800,- (16 treninger a kr 50).  Tilsammen kr 1300,-.  Som medlem støtter du arbeidet vi gjør og øker sjansene for å få støtte til aktiviteter og anlegg. 

2. Du kan velge drop inn.  Da må du betale full pris på kr 100,- pr trening via Vipps før treningen starter.  Vipps kan du laste ned som app på mobilen.  Søk opp SIL FriSport eller 14014.  Husk å skrive navnet på den som skal trene, dato og Parkourtrening i meldingsfeltet.  Vi planlegger 16 treninger sommeren 2016.

Trenerne våre er Dominik Cieszynski som driver Exeo Project og er en profilert parkourutøver og trener.  Vår andre trener er Matteusz Dawid Skorski, som også har drevet parkour lenge.   


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Kjøp NorgesRabatt kortet

Kjøp Norges Rabatt kortet av SIL FriSport.  Kr 250 pr år.  Spar penger og støtt idretten.  Se mer info under Dokumenter.

Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her