Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Den nye skateparken i Sarpsborg er åpnet 2015 11.09.2015
Skrevet av: Gudbrand Rødsrud
Det har blitt en fantastisk streetpark. Sarpsborg kommune har spandert 6 millioner og parken har blitt flott med en modell av den gamle fontenen fra St. Mariesgate og mange fine street elementer. Betongpark i samarbeid med Park & Anlegg har bygget og designet parken. Her har vi fått en unik streetpark designet av de beste parkdesignerne i Norge og Sverige og med hjelp fra amerikanere. Sarpsborg skaterne Christer Syversen og Sindre Johnsen har vært med som representanter for skaterne i byggekommiteen. Leder i SIL FriSport, Gudbrand Rødsrud har jobbet i mer enn 10 år for å få skatepark i Sarpsborg "Dette er en stor dag for skatesporten i Særp. Håper den blir flittig brukt".

 

Alexander Kristoffersen setter gappet.  Han og Sindre er trenere i skating for SIL FriSport. 

Gudbrand Rødsrud samlet alle som var i parken og fortalte litt om spilleregler, at man må vente på tur, og at man må se seg for slik at man ikke ødelegger for andre når det er mange i parken.  Dette må vi nok gjenta mange ganger.  Foreldrene som var tilstede fikk også informasjon om dette slik at de kan hjelpe barna sine å inrette seg.  Da får vi færre ulykker og mindre konflikter.  Kanskje vi slipper å dele inn tiden med bolker for skatere, sykler, rulleskøyter, sparkesykler og aldersgrupper.  Det gjør bare parken mindre tilgjengelig. 

Vi gratulerer både kommunen, Betongpark, Sarpsborg Park og Anlegg, SIL FriSport og selvfølgelig alle brukerne med en fantastisk ny skatepark.  Takk til alle som har bidratt.   


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Kjøp NorgesRabatt kortet

Kjøp Norges Rabatt kortet av SIL FriSport.  Kr 250 pr år.  Spar penger og støtt idretten.  Se mer info under Dokumenter.

Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her