Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Parkour
Parkour er en form for turn, klatring og bevegelse i og på hindringer man finner i i lokalmiljøet til daglig. I organiserte former trener vi i parkourparker, slik som den vi har bygget i Glengshølen. Det er morsomt, kan utøves på det nivået og med den fysisk styrken du har. De beste utøverne er spektakulære å se på, men det er likevel flott trening for alle. Med parkour følger også en filosfi om å leve sunt, fornuftig, ta vare på naturen og være inkluderende - harmoni både i kropp og sinn.

I I vår trening, legger vi vekt på kondisjon, teknikk, balanse, tøying, kropp og bevissthet. Hver eneste trening starter vi med en solid oppvarming og avslutter med tøyeøvelser for å forebygge skader. Ingen er for gammel / ung, stor / liten, svak / sterk til å gjøre parkour. Parkour er bokstavelig talt for alle.

Vi beveger oss.Vi elsker å forflytte oss og parkour er det som førte oss dit vi er. Parkour er den mest naturlige form for bevegelse, det var slik vi alle gjorde i barndommen, hvorfor ikke fortsette? Vi elsker å løpe, hoppe, rotere, rulle, ta flips, klatre og mange flere kule ting.


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Kjøp NorgesRabatt kortet

Kjøp Norges Rabatt kortet av SIL FriSport.  Kr 250 pr år.  Spar penger og støtt idretten.  Se mer info under Dokumenter.

Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her