Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
SIL FriSport starter med Parkour Søndag 10 Mai 2015 kl 15:00 i Glengshølen 09.05.2015
Skrevet av: Gudbrand Rødsrud
SIL FriSport i samarbeid med Exeo har bygget en liten parkourpark i Glengshølen. Den kan alle benytte gratis utenom våre faste treningstider. Kommersielle aktører må ha tillatelse fra SIL. Vi starter med gratis oppvisning og instruksjon for alle som ønsker å finne ut hva dette er. Ta gjerne med foreldre, venner og bekjente. Det kan bli spektakulært å se på.

Du lurer kanskje på hva parkour er.  Ta en titt på disse linkene:

https://www.facebook.com/exeoproject

www.teamexeo.com

Dominik Cieszynski er en meget erfaren parkourutøver som vi er så heldig å ha i Sarpsborg.  Han har sitt eget Parkour team som holder oppvisninger, treninger osv. f.eks. ved oppstart av parkourparker andre steder i landet.  Team Exeo regnes for å være det beste parkour teamet i Norge.  De var også med på Norske Talenter.  Dominik vil være hovedtrener for treningene våre i den nye parken i Glengshølen. 

SIL har investert ca 40 000 i parkouranlegget i Glengshølen, og vi ønsker at det skal brukes mest mulig, både til faste treninger flere kvelder i uken, og av alle andre som har lyst å bruke det.  Det egner seg også som lekestativ og til vanlig styrketrening i friluft.   

Møt i Glengshølen på Søndag 10 Mai kl 15:00.  GRATIS. Følg med på hjemmesidene hvis du ønsker å være med på treninger

 


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Kjøp NorgesRabatt kortet

Kjøp Norges Rabatt kortet av SIL FriSport.  Kr 250 pr år.  Spar penger og støtt idretten.  Se mer info under Dokumenter.

Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her