Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Utvidet søk >>

Nå blir det parkourpark i Sarpsborg
SIL FriSport har fått en flott julepresang av Sparebankstiftelsen DnB. Vi har fått 300 000 til å bygge parkourpark. Den offisielle overrekkelsen ble foretatt 20 Des i DnB sine nye lokaler i Sarpsborg.
[les mer...]
Parkourtreninger 2016
Vi starter parkourtreninger denne uken og holder på ut September med unntak av fellesferien i Juli. Barn 8-12: Tirsdager 1700-1830 UT prosjekt (13-19): Tirsdager 1900-2000 GRATIS. For ungdom som er utrent og har lyst til å prøve seg. Ungdom 13-18: Torsdager 1700-1830 Voksne 18+: Torsdager 1900-2030
[les mer...]

Offisiell åpning av skateparken 10. Mai 2016 kl 17
Sarpsborg Kommune inviterer til offisiell åpning av skateparken ved stadion i Sarpsborg den 10. Mai kl 17:00. Ordføreren kommer, det blir show med proffe skatere og en del overraskelser.
[les mer...]
Video fra Vinterfestivalen 2016
SIL FriSport hadde offisiell åpning av Særp DrySlope under vinterfestivalen lørdag 6. Februar. Her var det akekonkurranser, nye utøvere kunne prøve twin-tip ski til utlån,konkurranser på snow-bikes og ski- og snowboard konkurranser i flere klasser. Det var premier til alle (landslags luer, pannebånd, buffer mm), gratis boller og brus og underholdning. Været til tross var det en god del som møtte og anlegget fikk vist hva det dugde til med mange svært gode utøvere i de beste klassene. Her var konkurransen hard.
[les mer...]

Freestyle treninger 2016 i Kjerringåsen onsdager
Vi starter Freestyle treninger i Kjerringåsen onsdager kl 18:00. Første gang Onsdag 6. Januar.
[les mer...]
Gratis Skatetrening / skateskole 2015
SIL FriSport starter skatetreninger mandager kl 17:00 i nye skateparken i Sarpsborg. Trenere er Sindre og Alexander. Vi skaffer noen brett og hjelmer til utlån intill nybegynnere har skaffet seg utstyr. Første gang Mandag 21 September. GRATIS.
[les mer...]

Den nye skateparken i Sarpsborg er åpnet 2015
Det har blitt en fantastisk streetpark. Sarpsborg kommune har spandert 6 millioner og parken har blitt flott med en modell av den gamle fontenen fra St. Mariesgate og mange fine street elementer. Betongpark i samarbeid med Park & Anlegg har bygget og designet parken. Her har vi fått en unik streetpark designet av de beste parkdesignerne i Norge og Sverige og med hjelp fra amerikanere. Sarpsborg skaterne Christer Syversen og Sindre Johnsen har vært med som representanter for skaterne i byggekommiteen. Leder i SIL FriSport, Gudbrand Rødsrud har jobbet i mer enn 10 år for å få skatepark i Sarpsborg "Dette er en stor dag for skatesporten i Særp. Håper den blir flittig brukt".
[les mer...]
Skateparken
Det blir en fantastisk streetpark som nå er under bygging. Den ser ut til å bli noe forsinket, men arbeidene er i full gang. Parken var planlagt ferdig i begynnelsen av September. Det rekker vi ikke, men det tar ikke lang tid før den er klar.
[les mer...]

Parkourtreninger 2015
Exeo og SIL FriSport starter treninger i Parkour i parkourparken i Glengshølen fra idag. Vi kan ikke trene dersom det regner. Treningene er for medlemmer, bortsett fra introduksjonskurs for tenåringer på søndager som er gratis (vi får støtte fra UT prosjektet).
[les mer...]
SIL FriSport starter med Parkour Søndag 10 Mai 2015 kl 15:00 i Glengshølen
SIL FriSport i samarbeid med Exeo har bygget en liten parkourpark i Glengshølen. Den kan alle benytte gratis utenom våre faste treningstider. Kommersielle aktører må ha tillatelse fra SIL. Vi starter med gratis oppvisning og instruksjon for alle som ønsker å finne ut hva dette er. Ta gjerne med foreldre, venner og bekjente. Det kan bli spektakulært å se på.
[les mer...]Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Kjøp NorgesRabatt kortet

Kjøp Norges Rabatt kortet av SIL FriSport.  Kr 250 pr år.  Spar penger og støtt idretten.  Se mer info under Dokumenter.

Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her