Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Veidekkelekene – en overnattingstur som kan/bør bookes allerede nå! 07.11.2017
Skrevet av: Henrik Biørnstad
Noen ganger skal man tenke klart i 10 min og gjøre en hotellreservasjon som kan kanselleres kostnadsfritt senere. Så kan endelige beslutninger tas siden. Kan du tenke deg å være med på Veidekkelekene på Lillehammer til sommeren…bruk litt tid nå.

 

Veidekkelekene er et fint barne- og ungdomsstevne som går fra torsdag 21. juni til søndag 24. juni. Stevnet er såpass stort at det binder opp mye av overnattingskapasiteten i Lillehammer. I år vil det ikke være mulig for oss å bestille hytter på Lillehammer Camping med mulighet for senere kansellering. Det synes vi blir litt for lite fleksibelt. Vi velger derfor å fokusere på hotell i stedet. På Scandic Lillehammer Hotell (https://www.scandichotels.no/hotell/norge/lillehammer/scandic-lillehammer-hotel), som ligger oppe ved stadion, kan det nå reserveres som kan kanselleres opp til reisedagen hvis noe uforutsett skulle skje. Vi oppfordrer derfor dere som allerede nå tenker på å reise på dette flotte stevnet, og som vurderer hotell, om å legge en reservasjon på hotellet. Kjæledyr er tillatt, men bare 7 dyrevennlige rom. Også familierom, men her varierte prisen hvor mange som skal bo der. Verdt en kontakt med hotellet ? MERK. Scandic Lillehammer hotell (ikke Scandic Victoria Lillehammer).

 

Selv om vi ikke disponerer en campingplass, skal vi nok klare å samle oss til en godt lørdagsmåltid!

 

Hvis du vil vite mer om stevnet, så ta en titt HER

Informasjonen er fra i fjor, men dagsprogrammet har ligget rimelig fast tidligere. Siste skoledag i år er fredag 22. juni. Det er rimelig bra øvelsesprogram lørdag og søndag, og mange rekker også opp til øvelse på fredagen. Fjorårets tidsskjema finner dere HER

 

 


Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her
søndag 21.Jan
Alle
Askimlekene 2018
Sted:Askimhallen
Tid: 11.00 [les mer]

søndag 28.Jan
Alle
XL-Bygg lekene - Fredrikstad IF
Sted:Kongstenhallen, Fredrikstad
Tid: [les mer]

lørdag 10.Feb
Alle
Tyrvinglekene 10-11. februar
Sted:Bærum Idrettspark
Tid: [les mer]

Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:

                                                                   Sarpsborg IL Friidrett - raskest, høyest og lengst mulig for flest mulig